Breng uw vertaalopdracht onder bij Fides Vertaalservice

Een kwalitatieve vertaling
discreet en snel aan u geleverd

Bij Fides Vertaalservice staat kwaliteit voorop. Ook als vertalingen snel geleverd moeten worden, als de brondocumenten vertrouwelijk zijn of als de doeltaal ongebruikelijk is. Zo dragen wij al jaren zorg voor uw deskundige vertalingen. Wij werken snel, accuraat en discreet. Voor een betaalbaar tarief. Wij doen dit voor elke gangbare taal. We bieden u de zekerheid van hoogwaardige vertalingen.

Daar doen we geen afbreuk aan. Integendeel. We willen onze dienstverlening graag uitbreiden. Daarom gaan we per 1 januari 2020 fuseren met Avanti Language Services uit Amsterdam. Dat betekent voor u snellere responstijden en nog meer expertise. Met de fusie tussen Fides en Avanti profiteert u van dertig jaar expertise en heeft u meer mogelijkheden. Wat niet verandert, zijn de tarieven en uw vaste aanspreekpunt.

B2B-vertalingen sinds 1993

De oprichters van Fides Vertaalservice werkten tot 1993 bij of voor het vertaalbureau van DAF, waar zij technische en commerciële vertalingen vervaardigden. In 1993 richtten zij in Eindhoven een eigen vertaalbureau op onder de naam Fides Vertaalservice. Fides staat voor betrouwbaarheid en accuratesse. Onze vertaalservice is uitgegroeid tot een allround vertaalbureau, dat vertalingen levert voor elk vakgebied, in bijna iedere taal.

Fides Vertaalservice biedt u:

  • alle talen onder één dak, op professioneel niveau
  • vertalingen voor alle bedrijfstakken
  • vertalingen van een breed scala aan teksten
  • coherentie, ook tussen meerdere vertalingen
  • snelle levering voor een scherpe prijs